Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
28.05.2013 16:47 - Cуха кръв
Автор: bulgarianland Категория: Тя и той   
Прочетен: 1704 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 28.05.2013 16:48


Субстанцията "кръв на прах" се нарича "суха кръв". Тя се внася в България повече от двайсет години. България е най-големият вносител на "суха кръв" в Европа. "Сухата кръв" е отпаден продукт от кланиците и се е пакетира и заравя в специални септични ями. Но за българските престъпници това е идеален начин да забогатеят като предложили на собствениците на кланициите вместо да харчат пари да копаят ями да дават този отпаден и отровен продукт да бъде товарен за внос в България. "Сухата кръв" реагира при химични проби на белтъчина т.е. "месо". Тестват салам или "пържолен" продукт - 30% белтъчина. Ама особено при саламите е, че тия 30% са само "суха кръв", която се калкулира като цена на месо. Във всяко месо има и мазнина. В "сухата кръв" няма. Затова ще вкараме и "мазнина". България е най-големия вносител на свинска мас на "прах". Тя се вкарва не само в саламите, но и в кашкавалите, сиренето, млякото, шоколадите, сладоледите.. При тестване на саламите тая мазнина е около 30%.

image
И така, 30% "суха кръв", 30% свинска мас на прах и другото основно е ЧИСТА вода, дори не и чешмяна! Сега на тоя бъркоч трябва да му се даде обем, защото няма как да подлъжат народа да му продават течен салам. Та, затова в бъркоча се влага едно химикалче наречено "карагенан",той се използва много, но за онагледяване, ще кажа, че се влага и в сапуните и геловете - желира ги, дава им що годе неразпадащ се обем. За сведение, 1% карагенан "заддържа" 50% вода. Още едно далавелско-престъпно Бинго! Карагенан се вкарва чрез "шприцоване" в пилета, пържоли - и затова те "набъбват" двойно и тройно, за сметка на водата, която се продава на цената на месото. А когато ги готвите обемите им намаляват с толкова, защото водата се изпарява, но за вас остава карагена. Той е толкова хранителен, колкото и ако ядете сапун и гел. Е, разбира се, химическата промишленост предлага голямо разнообразие от оцветители на салами, овкусители, ароматизатори и прочия. Има такова предприятие в Горубляне, което не може да смогне на поръчките на така наречената "хранителна" индустрия в България. Ами направете си извода, една шприц-машина за карагенанова субстванция, която е 30-40 хиляди евра, се изплаща за три дни от длаверата с карагенана и водата, след това започва да работи само за престъпното благоденствието на собственика, и същевременно ще даде бизнес и на "Здравеопазването" и на погребалните бюра...



Гласувай:
1
0


Вълнообразно


Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: bulgarianland
Категория: Тя и той
Прочетен: 169461
Постинги: 216
Коментари: 73
Гласове: 191
Архив
Календар
«  Май, 2018  
ПВСЧПСН
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031