Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
13.06.2022 19:44 - Пет еврейски книги, създадени за тиранично глобално господство и унищожаване на Бялата раса
Автор: zahariada Категория: История   
Прочетен: 7342 Коментари: 2 Гласове:
5

Последна промяна: 13.06.2022 19:45

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 image

Пет еврейски книги, създадени за тиранично глобално господство и унищожаване на Бялата раса

 28 май 2022 г CloverGrass 

Пет еврейски книги

от Бен Класен, 1973 г

Както видяхме от историята на Бялата раса и на еврейската раса, евреите през цялата си дълга и мъчителна история са били върховни майстори на измамата. Докато египтяните вече ги няма, вавилонците са изчезнали, (първоначалните) гърци са били помесени, римляните загиват, евреите, от друга страна, са живи днес и стават силни. Те всъщност вече контролират света. 

Защо тази мизерна раса, която никога не е успяла дори да създаде култура или цивилизация, или да успее да изгради своя собствена държава, все пак е излязла на върха? 

Ако анализираме еврейската история, отговорите не са твърде трудни за намиране. Има стотици причини, които могат да бъдат изброени, но основно ето тези няколко: 

  1. В началото на своята история те осъзнаха какво мощно оръжие е религията – оръжие, с което да обединят собствената си раса, и оръжие, с което да унищожат враговете си. 
  2. Те научиха, че в расовото единство има сила. Те са били фанатично отдадени на собствената си раса. 
  3. Те откриха, че няма нищо по-мощно в обединяването на група, нация или раса от омразата към общ враг. В резултат на това всички нееврейски народи са били вечно техни врагове и винаги ще бъдат. 
  4. Евреите овладяха сложната техника на объркване, разделяй и владей като ключ към преодоляването на враговете си. 
  5. Те са се организирали безмилостно – организирали са собствените си хора в хиляди ефективни и всеобхватни групи. Те също са организирали своите врагове за собствено унищожение.
  6. Те са били дяволски умни в пропагандата. Те са разбрали рано в своята история какъв мощен инструмент е била пропагандата, с която да манипулират враговете си.

Именно този последен аспект искаме да разгледаме по-задълбочено. Докато евреите напълно контролират днешната пропаганда и „новинарски” медии – радио, телевизия, филми, вестници, списания и т.н., те вече са били изключително умели в използването на пропагандата, преди дори да бъдат изобретени съвременните средства. 

Манипулирането на думата е техен специалитет като майстори на измамата. В св. Йоан 1:1 еврейската библия казва: „В началото беше Словото, и Словото беше у Бога, и Словото беше Бог“. Наистина странно твърдение, но изпълнено със смисъл — смисъл, който убягва на повечето езичници, особено на проповедниците. Това, което тази странна част от фокус-покус наистина означава на еврейския език, е, че с думите те могат да създават богове и обратно думите могат да станат толкова мощни като Бог при контролирането и насочването на умовете и съдбите на хората. 

Евреите са използвали думи и пропаганда изобилно и безмилостно в своя полза и в ущърб на Белия човек. Те са написали специално пет книги, които са имали катастрофален ефект върху историята на човечеството и в частност на Бялата раса. 

Тези книги са: 

  1. Стария завет. Той беше мощен инструмент за обединяване на еврейската раса. 
  2. Новият завет. Написано е, за да обърка и обърка римляните в частност и Бялата раса като цяло. Беше унищожително ефективно. 
  3. Талмудът. Той е съставен в продължение на няколко века, за да даде на евреите кодекс на законите, по който да живеят, и формула, чрез която те могат успешно да унищожат „гоите“, т.е. Бялата раса. 
  4. Протоколите на сионските старейшини. Това беше модерна дестилирана същност на принципите, разпръснати из Талмуда, но концентрирани и актуализирани. 
  5. „Капиталът“ на Карл Маркс и „Комунистическият манифест“. Заедно тези две са основата и програмата за превръщането на езичниците по света в организиран еврейски робски трудов лагер. Тази програма вече е изпълнена успешно в Русия, Куба, Китай и десетки други страни, които сега са под еврейската пета. 

Ще разгледаме всяка от тези еврейски книги в малки подробности за тази статия.

Стария завет 

През последните няколко хиляди години еврейските пропагандни мрежи ни казваха отново и отново, че евреите са богоизбраният народ. Казваха ни отново и отново, че Бог е расист, че раздава услуги, че дискриминира и че е сключил специален завет с Авраам, Исак, Яков и тяхното потомство. Казват ни, че тяхното потомство и бъдещите поколения са били благословени, особено благословени от Бог. Колкото и престъпления да са извършили, те са имали специална свещена ниша в очите на Бог, казват ни. Четейки Стария Завет, не можем да избягаме от заключението, че Бог не го е грижа за всички останали народи по света, за всички други създания, които е създал. Колкото и брутално израилтяните да избиваха други племена и народи и колко желаят само те унищожаваха градовете и имотите на други хора, 

Не само евреите и еврейската религия с техните пропагандни мрежи промотират тази линия ad nauseam, но и християнските църкви, които са езичници и очевидно извън благоволението на същия този Бог на Авраам, Исак и Яков, популяризират тази линия на глупости за техните последователи отново и отново и отново.

Твърдението, че евреите са специални в очите на Бог, разбира се, е една от най-големите и изгодни лъжи, които са измислили. Защо някой Бог, който е имал капчица разум и дори малко справедливост, би искал да разточи специални споразумения за скъпи с такава група мързели и негодници, е твърде много за всеки, който да преглътне. Защо един мъдър и праведен Бог би искал да избере раса, чиито прародители, Авраам и Сара, са били съответно сводник и курва, е твърде фантастично дори за лековерните. 

Толкова за измамата „Избрани хора“. Това е една от най-големите им лъжи, от която са извлекли фантастично предимство за себе си.

Новият завет

Старият завет е предназначен да обедини еврейската раса и да им даде обвързващо вяра. Целта му беше да даде на расата обединена солидарност, каквато никоя никога не е постигала преди или след, и да им даде цел, посока и програма за завладяване и ограбване на останалия свят. В началото на своята история евреите осъзнават поразителен факт за човешката природа. Те откриха какво невероятно мощно оръжие е религията, отбранително и нападателно, конструктивно и разрушително. 

Те са се възползвали максимално от това откритие през своята дълга и мъчителна история. 

Докато юдаизмът е предназначен да обедини евреите в здрав шомпол, християнството, от друга страна, също еврейско творение, е предназначено да направи точно обратното на техните врагове – да ги раздели, обърква и унищожава. Новият Завет също е написан от евреите - предполага се, че се върти около характера на Исус Христос, който е идентифициран в първата глава на Новия Завет (Матей 1) като пряк потомък на Авраам, Исак и Яков чрез Давид и чрез Йосиф и Мария, като се набляга на това, че е чистокръвен евреин. В Лука 2:21 се казва, че Христос е бил обрязан евреин. Християнството не е предназначено за евреите, а е предназначено да унищожи великата бяла сила на времето – по-специално римляните и изобщо Бялата раса. Той е проектиран да не обединява и втвърдява,

Проблемът с повечето хора, които твърдят, че са християни, е, че никога не са си правили труда наистина да прочетат Новия завет, на който твърдят, че са толкова посветени. Тези, които са чели откъси от него, не са събрали парчетата и са разбрали за какво става дума. Докато те набожно криволичат и се трудят през лабиринт от невъзможни противоречия и безсмислени обобщения, те никога не подозират, че цялата цел на книгата е да обърка, раздели и деморализира Бялата раса. 

Ето защо ние изброяваме Новия Завет като втора книга с голямо значение, несъмнено с най-голямо значение, създадена от евреите в тяхната програма за унищожаване на Бялата раса.  

Талмудът

Истинската същност на еврейското вяра не е Старият завет като такъв, не Петокнижието или Книгата на Мойсей, а основният символ на вярата, както е изложено в Талмуда. За външния свят евреите твърдят, че са привързани към Стария завет. Отново, това е частична измама, а също и частична димна завеса за тяхната истинска програма. Когато еврейските момчета и момичета достигнат тринадесетгодишна възраст, те не преследват Стария завет, търсят насоки, но по това време вече са завършили задълбочено изучаване и индоктриниране на Талмуда. Това е тяхната истинска Библия. 

Достатъчно е да се каже, че Мишна е основата и основната част на целия Талмуд. Тази книга беше приета от евреите навсякъде и беше призната за техен автентичен кодекс. С течение на времето тълкуванията на този кодекс се увеличават и споровете и решенията на лекарите на закона относно Mischnah се записват. Тези писания, които са тълкувания на закона, съставляват друга част от Талмуда, наречена Гемара. Следователно като цяло тези две части, а именно Мишна, която служи като текст на еврейския закон, последвана от Гемара, която служи за анализ и тълкуване на този закон, съставляват еврейския Талмуд. 

До 500 г. сл. Хр. Талмудът е повече или по-малко съставен в сегашния си вид. Дори по това време има два основни Талмуда, използвани от евреите, единият е Палестинският Талмуд, а другият е Вавилонският Талмуд, от който последният, Вавилонският Талмуд, е по-изчерпателен. Той не е бил съставен от нито един човек, нито по всяко време, но много видни еврейски лидери са работили над него в продължение на много години.

Именно тази огромна литература, която съдържа много боклук, а също и много мръсотия, все пак се е вплела в основното еврейско учение и по цялата му дължина. Той поставя линията за унищожаване на езичниците по света с цялото му богатство, поробването на всички народи. Той по същество съдържа всички еврейски закони в техните взаимоотношения помежду си, а също и в отношенията на евреите с езичниците.  

В целия Талмуд думата Goi се използва за позоваване на езичниците и по-специално на белите езичници и римляните. Това е техният унизителен термин за думата говед или звяр и понякога се изписва като гои. От ранно детство евреите са научени, че езичникът, който и да е езичник, е звяр и с него трябва да се отнасят по същия начин, както с говедата. В учението на Талмуда е вплетена идеята за враждебност и омраза към гоите. 

Въпреки че Талмудът е съставен едва през 500 г. сл. Хр., голяма част от него е написана преди християнската ера и по времето, когато Рим е в разцвета си. Политиката на евреите-паразити от незапомнени времена винаги е била да изливат най-яростната си омраза срещу доминиращата и преобладаваща структура на бялата власт. Следователно не е изненадващо, че голяма част от омразата в Талмуда е насочена директно срещу Рим. 

Със своята дължина на обема той крие по-голямата част от порочния и коварен материал от очите на гоите. Само чрез интензивното и продължително изследване, последвано от еврейското учение, се разкрива цялото значение на смъртоносната програма. Не възнамерявам дори частично да преглеждам толкова дълъг том от книги. 

Достатъчно е да се каже, че това е подробна програма за обвързване на евреите под кодекс от закони и дългосрочна програма за унищожаването на Бялата раса. Крайната цел е пълното унищожение на езичниците и господството на езичниците, чийто най-мразен враг е Бялата раса. 

Протоколите на сионските старейшини

По-рано казах, че евреите са написали пет големи книги, които са били от огромно значение в тяхната програма за унищожаване на Бялата раса. Първите две бяха Старият и Новият завет. Третият беше Талмудът. Четвъртият е Протоколите на сионските старейшини. 

Протоколите несъмнено са най-смъртоносната, най-злобната, най-дяволската програма за покоряване и унищожаване на човечеството, която някога е била замислена от колективните покварени умове на хората, те представляват тайната програма на вътрешния кръг на могъщите еврейски вътрешни хора, които управлява света. Смята се, че този кръг, тези мощни вътрешни хора, се състои от приблизително 300 мъже, всички евреи, всички от които се познават, но са непознати за останалия свят. Те също са непознати за еврейските последователи, чиято подкрепа изискват и на чиято подкрепа се радват. Тези старейшини, върховният нервен център на властта на еврейската диктатура, от векове узурпираха за себе си върховната власт на света. Те също така са управляващият орган на Kehilla и еврейската раса. 

Програмата, която е изложена в Протоколите, е много концентрирана програма и не се поддава на обобщаване, защото сама по себе си е обобщение на скритите програми, които евреите са вплели в сложните и променящи се томове на Талмуда. Неговата програма е и дестилираната концентрирана отрова, изложена в „Капиталът“ и „Комунистически манифест“ на Карл Маркс. Също така е продължение на философията, изложена в Стария и Новия завет на еврейската библия. Въпреки това, докато Старият Завет е предназначен за консумация от еврейското членство като цяло, а Новият Завет е специално предназначен да обърка и обърка езичниците, Протоколите са тайна компилация. В никакъв случай те не трябваше да бъдат видени от очите на езичниците.

Фактът, че Протоколите вече са достъпни за езичниците и в частност за Бялата раса, е един от големите инциденти в историята. Те са публикувани за първи път от професор Сергей Нилус, който е бил свещеник в Православната църква в Русия. Той публикува първото издание на руски език през 1905 г. В увода си той казва, че около четири години по-рано му е бил предаден ръкопис от приятел, който гарантира, че това е истински превод на оригинален документ, откраднат от жена от един от най-влиятелните и силно инициирани лидери на свободното масонство, в края на срещата на „посветените“ във Франция, това „гнездо на еврейски масонски заговор“. Професор Нилус добави, че Протоколите не са точно протоколи от срещи, а доклад, като част от него очевидно липсва, направен от някой могъщ човек в еврейския заговор. 

Протоколите са публикувани под формата на книга от Сергей Нилус в Русия през 1905 г. Копие от това се намира в Британския музей с датата на неговото създаване 10 август 1906 г. 

Публикуването на тази книга беше много сериозна заплаха за еврейския заговор и Адолф Хитлер казва, че когато тази книга стане общо притежание на дадена нация, еврейската заплаха може да се счита за разбита. Това показва колко важен е този документ. Евреите осъзнаха това и всички копия, за които беше известно, че съществуват в Русия при режима на Керенски непосредствено след революцията, бяха унищожени и при неговите наследници притежанието на копие от Протоколите от някой в ​​Съветска Русия беше счетено за престъпление за застраховане на собственика е застрелян на място. Силно препоръчително е всеки бял мъж и жена да проучат сами този свиреп и смъртоносен документ и да се убедят в неговата автентичност и да разберат по-добре еврейския заговор.

Естествено евреите продължават да крещят отново и отново, че са фалшификати, но не казват какво са фалшификати, тъй като фалшификатът предполага, че има истински артикул, който трябва да бъде подправен. Във всеки случай, еврейската програма за подривна дейност и завладяване на света е следвала този план толкова вярно, че събитията в историята говорят сами за себе си. Те са най-доброто доказателство, че Протоколите са истински. 

Марксизъм: Съвременната отровна напитка 

По никакъв признат стандарт Карл Маркс не може да бъде смятан за велик писател, нито дори за велик мислител. Известната му продукция Das Kapital е толкова скучна и толкова скучна, че е почти невъзможно да се чете. Въпреки факта, че е силно рекламирана от еврейските пропагандни мрежи и изключително популяризирана от международното еврейство, тази книга е четена много малко и все още днес се чете много рядко от никого. Всъщност книгата дори не е написана само от Маркс, а е съставена с голяма помощ от Фридерих Енгелс, неговия еврейски сътрудник и неговия финансов ангел. Енгелс преработи и пренареди бележките на Маркс в по-четлива форма, но дори и така, цялата постановка е толкова трудна за преминаване, колкото и нагоре по течението в река от студена меласа. 

Нито тази книга съдържа някакви наистина присъщи нови теории. Повечето от своите социалистически теории Маркс заимства от Кондорсе, Сен Симон, Огюст Компт и др. Теорията на тезата, антитезата и синтеза, която той нарича диалектически материализъм, е извадена от трудовете на GW Friederich Hegel. Това е безполезна и непродуктивна теория, която не е нищо повече от игра на думи и най-добре може да бъде описана като семитска семантична казуистика. 

Независимо от това, писанията на Маркс успяха да проникнат и отровят умовете на по-голямата част от днешния свят и следователно трябва да анализираме и проучим защо е направил това и какво точно пише Маркс. 

Тук трябва да се добави, че разпространението на учението на Маркс не се е случило поради техния блясък, нито поради тяхната убедителност, нито поради тяхното красноречие, нито защото имаха нещо конструктивно да предложат, нито дори защото имаше нещо особено ново в неговите писания и неговото мислене. Причината, поради която са постигнали световно разпространение, е, че са били пламенно насърчавани от еврейската пропагандна мрежа и със силата на цялата сила и влияние на тоталния еврейски заговор, точно както беше християнството. Повтарям, марксизмът не се е разпространил, защото е бил продаваем продукт, нито е бил опакован в привлекателна и желана опаковка - не, той беше разпространен и разпространен и извършен единствено със силата на еврейския световен организиран заговор с хиляди оратори в съюз зали, по радио, по телевизия, инжектиране на дестилираните от Маркс отрови в гърлата на милиони и милиарди неволни жертви. Подобно на Проповедта на планината, тя не предлагаше нови решения, нито предлагаше нова надежда, нито предлагаше някаква конструктивна доктрина, а напротив, като Проповедта на планината, предлагаше самоубийствена програма за унищожаване на нашата бяла цивилизация. 

Другото произведение, което Карл Маркс написа в сътрудничество с Фридрих Енгелс, е Комунистическият манифест. Той е по-кратък и е написан значително по-рано от Das Kapital. Тя е много по-широко разпространена и се счита за основа на комунистическата доктрина.

Наистина може да се каже, че мярката за човешкия прогрес може да бъде директно изчислена от желанието на индивида да жертва собствените си интереси за тези на общото благо и това е същността на социализма. Няма абсолютно нищо лошо, повтаряме, със социализма, сам по себе си, или колективизма, и по време на краткия период на мирно време на Хитлер в Германия от 1933 до 1939 г. при националсоциализма, Германия изгражда, създава и напредва с изумителна скорост, невиждана от никой друг нация в историята. Това беше социализмът на белия човек под ръководството на велик бял човек и, повтаряме, резултатите бяха изключително конструктивни, креативни и продуктивни. 

Друг е въпросът с комунизма, еврейско извращение на социализма, предназначено не да строи за общи усилия, а предназначено да унищожи нацията на белия човек, страната на белия човек и цивилизацията на белия човек. След това от руините евреите изковават адска еврейска диктатура. За това е създаден комунизмът и това има предвид евреинът, когато говори за социализъм.

Ето глупостите, които евреите направиха толкова зрелищно известни: Комунистическият манифест 

  1. Премахване на собствеността върху земя и прилагане на всички ренти на земята за обществени цели. 
  2. Тежък прогресивен или градуиран данък върху доходите. 
  3. Премахване на всички права на наследство. 
  4. Конфискация на имуществото на всички емигранти и бунтовници. 
  5. Централизация на кредита в ръцете на държавата, чрез национална банка с държавен капитал и изключителен монопол. 
  6. Централизация на средствата за комуникация и транспорт в ръцете на държавата. 
  7. Разширяване на фабрики и инструменти за производство, собственост на държавата; обработването на пустошите и подобряването на почвата като цяло в съответствие с общ план. 
  8. Еднаква отговорност на всички към труда. Създаване на индустриални армии, особено за селското стопанство. 
  9. Комбинация на селското стопанство с производствените индустрии; постепенно премахване на разликата между град и село, чрез по-справедливо разпределение на населението в страната. 10. Безплатно образование за всички деца в държавните училища. Премахване на детския заводски труд в сегашния му вид. Съчетаване на образованието с индустриално производство и т.н. и т.н. 

Когато помислим колко голям напредък са постигнали евреите в създаването и превръщането на тази дяволска програма в реалност, е ужасно да се види.




Гласувай:
5



Спечели и ти от своя блог!
1. oia - По земята всичко що е зло е: от евр...
13.06.2022 22:26
По земята всичко що е зло е: от еврейско потекло. Християнството е юдео--еврейско творение. Надявам се някой да знаят, защо евреите крадат безогледно, нагло и безпардонно. И най вече с десятъка на кой се отчитат. Ами според техните писания излиза, че Бог е търговец---т0й се договаря с Авраам
цитирай
2. krumbelosvet - Няма "евреите", има евреи всякакви.
14.06.2022 07:39
За краткост, да хванем една нишка, може би най-важната.
Не "евреите" предават Исус на разпятие, а хората на ПЪРВОСВЕЩЕНИКА, който е и ПЪРВОБАНКЕР, защото Соломоновият храм е и банка (видно от макавейските книги в нашето синодално издание на Библията). А най-приближени на Първосвещеника са привилегированите сарафи и търговци ВЪТРЕ в храма, чиито наследник е Федералната Резервна Система на САЩ, която практически пряко УПРАВЛЯВА САЩ и тяхната колониална империя, и "Европа" в т.ч.
Какво прави кроткият Исус, проповядващ любов и опрощение, какво прави на секундата след триумфалния вход в Йерусалим и прекрачването прага на Храма?
Какво прави?
Прогонва с бич, С БИЧ ПРОГОНВА хората на Първосвещеника, сарафите и търговците в храма.
Това е.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: zahariada
Категория: Политика
Прочетен: 39746406
Постинги: 21940
Коментари: 21633
Гласове: 31017
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031